een afdeling van: Logo Monte Rosa

Korte berichten & laatste nieuws

image

De Vlieger & Music for Life

De Vlieger - Monte Rosa was in december één van de vele goede doelen tijdens de warmste week op Studio Brussel.

 

Je kan hier de actiepagina bekijken. Binnenkort weten we hoeveel de acties hebben opgeleverd voor De Vlieger. We willen alvast iedereen bedanken voor zijn of haar steun, klein en groot.

 

 

 

 

image

De jaarlijkse mosselsouper was weer een groot succes.

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2018 vond onze jaarlijkse mosselsouper plaats in Zaal Apollo te Berchem. Vele honderden eetlustigen kwamen smullen van een heerlijk portie mosselen of stoofvlees met frietjes. We willen alle aanwezigen, helpers en sympathisanten danken voor hun steun en we verwelkomen iedereen dit najaar tijdens de volgende editie!

De volgende editie van de mosselsouper vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 in zaal Appolo te Berchem. U kan zich vanaf nu inschrijven via deze link

 

 

 

image

Logo Monte Rosa

De Vlieger vzw heet Monte Rosa - afdeling De Vlieger

De Vlieger vzw is deel gaan uitmaken van Monte Rosa vzw en hiermee verdwijnt ook de voormalige vzw. Nu zijn we Monte Rosa - afdeling De Vlieger.

 

image

Uitbreiding De Vlieger

Binnenkort vinden er verbouwingen plaats in De Vlieger. Er wordt een stuk bijgebouwd aan het bestaande huis. op die manier gaan we er in de toekomst voor kunnen zorgen dat elk kind een eigen kamer heeft. We doen een aanvraag om subsidies te bekomen voor deze verbouwing, hierdoor laat de start van de werken nog even op zich wachten.

 

 

 

Laatste update 28/11/2016